Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Φίλτρο λαδιού για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Φίλτρο λαδιού για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Φίλτρο λαδιού για φορτηγά
  • Αγοράστε Φίλτρο λαδιού φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
Κατάλογος Φίλτρο λαδιού για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Φίλτρο λαδιού για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Φίλτρο λαδιού για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερα

Φίλτρο λαδιού για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Φίλτρο λαδιού μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Φίλτρο λαδιού σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Το φίλτρο λαδιού για φορτηγά επιτρέπει τον καθαρισμό των επικαθίσεων και των προϊόντων φθοράς του κινητήρα από το λιπαντικό. Αποτελεί, λοιπόν, ένα αναγκαίο τμήμα του συστήματος λίπανσης και συνδράμει στην επιμήκυνση του κύκλου ζωής αρκετών άλλων τμημάτων.

Είδη φίλτρων λαδιού για φορτηγά

Με βάση με τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού τους, τα συγκεκριμένα αναλώσιμα του αυτοκινήτου διαχωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Βιδωτά. Το περίβλημα και η τάπα είναι ενιαία και αλλάζονται μαζί.
  • Τύπου κασέτας. Αλλάζεται αποκλειστικά το μέσο φιλτραρίσματος και συνήθως, είναι διαθέσιμα σε χαμηλή τιμή.

Τα φίλτρα λαδιού για φορτηγά ενδέχεται να ποικίλουν και ως προς τη μέθοδο καθαρισμού. Παραδείγματος χάρη, ενδέχεται να είναι:

  • Μηχανικά. Οι ρύποι απομακρύνονται καθώς το λειτουργικό υγρό εργασίας διαπερνά το στοιχείο φιλτραρίσματος, το οποίο συνήθως φτιάχνεται από χαρτί και ενδέχεται να διαθέτει και μεταλλικό πλέγμα.
  • Καθίζησης. Ο σχεδιασμός τους διαθέτει ένα δοχείο, στο οποίο επικάθονται τα ξένα σωματίδια λόγω της βαρύτητας.
  • Φυγοκεντρικά. Τα συγκεκριμένα τμήματα διαθέτουν ένα κυλινδρικό ρότορα, ο οποίος περιστρέφεται σε υψηλή ταχύτητα υπό την πίεση του λιπαντικού που περνά από ακροφύσια. Χάρη στη φυγόκεντρο, το λειτουργικό υγρό καθαρίζει από τους ρύπους, οι οποίοι εγκλωβίζονται στο εσωτερικό τοίχωμα του ρότορα.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Συνήθως, το συγκεκριμένο τμήμα αλλάζεται όταν τελειώσει ο κύκλος ζωής του. Καθώς παγιδεύει τη βρωμιά, το φίλτρο λαδιού για φορτηγά φράζει σταδιακά και η διαπερατότητά του περιορίζεται. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να επιφέρει τη βλάβη του υλικού φιλτραρίσματος. Ενδέχεται, επίσης, να ενεργοποιηθεί η βαλβίδα παράκαμψης (φραγής - επιστροφής), με συνέπεια το βρώμικο λιπαντικό να περάσει στα τμήματα του μηχανισμού.

Σε κάποιες περιπτώσεις, το στοιχείο φιλτραρίσματος βουλώνει πρόωρα από την εισροή ψυκτικού μέσου στο λάδι. Ακόμη, το φίλτρο μπορεί να χαλάσει λόγω εσφαλμένης τοποθέτησης.

Πώς θα εντοπίστε τυχόν ζημιές

Οι δυσλειτουργίες δηλώνονται από το άναμμα της προειδοποιητικής λυχνίας της πίεσης λαδιού. Επίσης, τυχόν ζημιά ενδέχεται να εντοπιστεί κατά τον έλεγχο του δείκτη λαδιού. Αν υπάρχουν στερεά σωματίδια στο δείκτη, το φίλτρο δυσλειτουργεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τοποθετήστε ένα καινούριο φίλτρο δίχως να περιμένετε το προγραμματισμένο σέρβις. Θα σας έρθει φτηνότερα από ό,τι η επισκευή όλης της μονάδας αφού υποστεί βλάβη λόγω του κακού καθαρισμού του λιπαντικού.

Όπως και τα στοιχεία φιλτραρίσματος των επιβατικών αυτοκινήτων, τα καινούρια τμήματα τοποθετούνται κατά την αλλαγή λαδιών, μετά από 10 με 15 χιλιάδες χιλιόμετρα κατά μέσο όρο.

AUTODOC: βολικό online αγορές

Ο κατάλογος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διαθέτει μια ευρεία γκάμα από ποιοτικά προϊόντα. Ειδικότερα, σε εμάς, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλτε ένα φίλτρο λαδιού το οποίο να συνάδει με τις προδιαγραφές του φορτηγού σας. Εφόσον χρειάζεστε περαιτέρω πληροφόρηση όσον αφορά στο AUTODOC, τις ισχύουσες προσφορές μας, την παράδοση και την πληρωμή, κάντε τις ερωτήσεις σας μέσω της ηλεκτρονικής συνομιλίας ή τηλεφωνικά. Το ειδικευμένο προσωπικό μας θα σας παράσχει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.