Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού για φορτηγά
  • Αγοράστε Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
Κατάλογος Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερα

Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Ανάρτηση / απόσβεση, καμπίνα οδηγού σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Τα φορτηγά έχουν μεγάλο βάρος και συνεπώς, ολισθαίνουν πολύ περισσότερο όταν κινούνται σε σκληρό οδόστρωμα. Για τη μείωση της δυναμικής επίδρασης της επιφάνειας του δρόμου, στα φορτηγά, γίνεται χρήση της πνευματικής ανάρτησης (αέρος) καμπίνας. Βελτιστοποιεί την πρόσφυση στο οδόστρωμα, διασφαλίζει την ομαλή οδήγηση του οχήματος, άσχετα από το είδος του οδοστρώματος, και κρατά την ιδανική απόσταση από το δρόμο.

Είδη πνευματικής ανάρτησης (αέρος) καμπίνας για φορτηγά

Ο σχεδιασμός της είναι βασισμένος σε μια φούσκα από καουτσούκ γεμάτη με πεπιεσμένο αέρα, η οποία αντέχει σε πιέσεις δεκάδων ατμοσφαιρών και τις οποίας οι ιδιότητές μπορούν να διαφοροποιηθούν χάρη σε έναν μηχανισμό αυτόματης ρύθμισης. Υπάρχουν διαθέσιμα δυο ειδών αναρτήσεων αέρα:

  • Με αερόφουσκες. Διαθέτουν 2 έως 4 στρώματα από ύφασμα υπενδεδυμένο με καουτσούκ, συνήθως από πολυαμίδιο (σαπρον, νάιλον, νεοπρένιο). Τα καλύμματά τους, διαθέτουν τρύπες με σπείρωμα για την παροχή αέρα του και ανοίγματα για τις βάσεις. Στο μέσο του τμήματος, βρίσκεται ένας δακτύλιος σύσφιξης. Κάποια μοντέλα διαθέτουν και ένα μπαμπ στοπ από καουτσούκ. Η χαμηλή τριβή στο περίβλημά τους και η απουσία θερμότητας κατά τη χρήση του φορτηγού, κάνουν τις συγκεκριμένες αναρτήσεις αέρα εξαιρετικά αξιόπιστες.
  • Με διάφραγμα. Η διαφορά τους από τα μοντέλα με αερόφουσκες, εντοπίζεται στην ύπαρξη ενός εμβόλου και ενός διαφράγματος που θέτουν όρια στον όγκο της φούσκας. Το αποτύπωμα των αναρτήσεων αέρα του συγκεκριμένου είδους, είναι πιο μικρό από αυτό του προηγούμενου.

Πέραν των κλασικών τμημάτων της πνευματικής ανάρτησης της καμπίνας για φορτηγά, οι κατασκευαστές παρέχουν και μοντέλα με κάλυμμα και περίβλημα. Το περίβλημα λειτουργεί ως στοιχείο στερέωσης και ενδέχεται να είναι φτιαγμένο από μέταλλο ή πλαστικό. Οι αναρτήσεις αέρα με τα συγκεκριμένα εξαρτήματα, έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στα υψηλά φορτία χωρίς να παραμορφώνονται.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Το συνηθέστερο πρόβλημα είναι η διαρροές αέρα στα σημεία που ενώνονται οι αερόφουσκες με τον άξονα του αέρα. Επίσης, ενδέχεται να εμφανιστούν μηχανικές βλάβες στην αερόφουσκα ή το ελατήριο. Συνήθως, οι ζημιές προκαλούνται λόγω απρόσεχτης οδήγησης ή υπερφόρτωσης του οχήματος. Μια ακόμα αιτία μπορεί να είναι το χτύπημα σε κάποιο εμπόδιο ή η διείσδυση βρωμιάς και ξένων σωματιδίων στη μονάδα. Οι αναρτήσεις αέρα δεν επισκευάζονται και σε περίπτωση ζημιάς, θα πρέπει να αλλάζονται.

Πώς θα εντοπίσετε τυχόν ζημιές

Αρχικά, οι ζημιές θα φανούν στο προγραμματισμένο σέρβις. Αν αυξηθεί ο θόρυβος μέσα στην καμπίνα, τα εξωτερικά χτυπήματα και οι δονήσεις όταν οδηγείτε σε τραχύ οδόστρωμα, ενδέχεται να υπάρχει ανάγκη για έκτακτο έλεγχο. Η ζημιές στην πνευματική ανάρτηση της καμπίνας του φορτηγού συνοδεύεται πάντα και από μεγαλύτερη ταλάντευση του εμπρόσθιου μέρους του οχήματος κατά την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Αναζητάτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ανταλλακτικά σε φθηνές τιμές για την επισκευή και τη συντήρηση των επαγγελματικών οχημάτων; Καλώς ήλθατε στο AUTODOC. Σε εμάς, έχετε τη δυνατότητα να αγοράστε επικερδώς, ανταλλακτικά για την πνευματική ανάρτηση της καμπίνας και πολλά άλλα. Στο σύνολό τους, τα προϊόντα του καταλόγου μας είναι σχετικά φτηνά και κορυφαίας ποιότητας. Εκτός από αυτό, κάνουμε συχνά προσφορές που επιτρέπουν την εξοικονόμηση χρημάτων. Πείτε αντίο στα υπερβολικά έξοδα - κάντε την ηλεκτρονική σας παραγγελία στην ιστοσελίδα μας αμέσως τώρα.