Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα για φορτηγά
  • Αγοράστε Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
Κατάλογος Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερα

Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Ανάρτηση ελατηρίου / εξαρτήματα σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Οι βάσεις των σουστών της ανάρτησης στα επιβατικά αυτοκίνητα, είναι τοποθετημένες κάτω από τον άξονα, ενώ στα φορτηγά, είναι τοποθετημένες πάνω από τον άξονα. Τα τμήματα αυτά διασφαλίζουν την αξιοπιστία της στερέωσής του και συνεπώς, την ασφάλεια.

Τα είδη των βάσεων των σουστών της ανάρτησης για φορτηγά

Στους καταλόγους, μπορούν να βρεθούν τα πιο κάτω τμήματα:

  • Στηρίγματα, πλάκες, κυλινδρικές ράβδοι. Η χρήση τους αποσκοπεί στη σύνδεση των άκρων των τμημάτων στο πλαίσιο.
  • Ζύγγια. Η χρήση τους αποσκοπεί στη σύνδεση του ελαστικού τμήματος στη δοκό του άξονα (γέφυρα).
  • Σινεμπλόκ. Φτιάχνονται από καουτσούκ ή πολυουρεθάνη. Το πρώτο είδος απορροφά με καλύτερο τρόπο τους κραδασμούς, ενώ το δεύτερο είναι ανθεκτικότερο.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Ως συνέπεια της έκθεσής τους στην υγρασία, ενδέχεται να επέλθουν ζημιές από οξείδωση των τμημάτων από μέταλλο,. Τα σινεμπλόκ υπόκεινται σε τριβή, παραμορφώνονται και χάνουν την ελαστικότητά τους λόγο φθοράς. Τα στοιχεία στερέωσης μπορεί να χαλαρώσουν εξαιτίας κάποιου τροχαίου ατυχήματος ή της μη επαρκούς σύσφιξής τους κατά την τοποθέτηση.

Πώς θα εντοπίστε τυχόν ζημιές

Δεν υφίσταται συγκεκριμένος κύκλος ζωής, τα συγκεκριμένα τμήματα αλλάζονται εφόσον κριθεί αναγκαίο. Είναι ωστόσο αναγκαία η περιοδική συντήρηση της μονάδας, με τον έλεγχο της κατάστασης των επιμέρους τμημάτων της. Ειδικότερα, θα πρέπει να γίνεται έλεγχος της σύσφιξης των ζυγγιών.

Τυχόν δυσλειτουργίες ενδέχεται να γίνουν κατανοητές από την απώλεια του κρατήματος στο δρόμο ή της δυνατότητας ελιγμών. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, συνιστάται η επακριβής μέτρηση του διαστήματος μεταξύ του δεξιού και του αριστερού εμπρόσθιου και οπίσθιου τροχού. Έτσι, θα καταλάβετε αν το μεταξόνιο είναι μακρύτερο από τη μια πλευρά ή την άλλη πλευρά. Κάποιες φορές, το συγκεκριμένο πρόβλημα αποκαθίσταται με την εγκατάσταση καινούριων στοιχείων στερέωσης. Εκτός από αυτό, όταν αλλάζετε κάποια σούστα της ανάρτησης, θα πρέπει να αλλάζετε και τις βάσεις.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Απεχθάνεστε τη σπατάλη χρόνου κατά την αναζήτηση ανταλλακτικών σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα; Χάρη στην εκτενή ποικιλία προϊόντων μας, θα μπορέσετε να διαλέξετε οτιδήποτε έχετε ανάγκη από το AUTODOC. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράστε βάσεις σουστών ανάρτησης και πλήθος άλλων ανταλλακτικών για το φορτηγό σας σε οικονομική τιμή. Έχουμε λογικές τιμές και κάνουμε τακτικές προσφορές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών μας για περισσότερες πληροφορίες. Με χαρά θα σας πληροφορήσουν για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καθώς και τους όρους παράδοσης και πληρωμής.