Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Ψυγείο νερού / εξαρτήματα για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Ψυγείο νερού / εξαρτήματα για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Ψυγείο νερού / εξαρτήματα για φορτηγά
  • Αγοράστε Ψυγείο νερού / εξαρτήματα φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
Κατάλογος Ψυγείο νερού / εξαρτήματα για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Ψυγείο νερού / εξαρτήματα για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Ψυγείο νερού / εξαρτήματα για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερα

Ψυγείο νερού / εξαρτήματα για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Ψυγείο νερού / εξαρτήματα μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Ψυγείο νερού / εξαρτήματα σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Το ψυγείο κινητήρα στο φορτηγό βοηθάει στην πρόληψη της υπερθέρμανσης του κινητήρα. Το υγρό που κυκλοφορεί στο εσωτερικό του, ψύχεται από τη ροή αέρα που προκαλείται από την κίνηση του οχήματος, η οποία γίνεται ισχυρότερη με τη χρήση του βεντιλατέρ.

Είδη ψυγείων κινητήρα για φορτηγά

Με βάση το υλικό:

  • Αλουμινίου. Τα προτερήματά τους είναι το μικρό βάρος και η οικονομική τους τιμή.
  • Χαλκού. Πρόκειται για ψυγεία με υψηλή θερμική αγωγιμότητα και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις ζημιές λόγω διάβρωσης.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, επίσης, ενδέχεται να διαφέρουν και ως προς το σχεδιασμό τους. Αναλυτικότερα, ενδέχεται να είναι:

  • Με πυρήνα με επίπεδα πτερύγια. Στο συγκεκριμένο σχεδιασμό χρησιμοποιούνται  συνήθως επίπεδες ή οβάλ σωλήνες. Η διάταξή τους είναι σταυρωτή και περνούν ανάμεσα από εγκάρσιες πλάκες, οι οποίες αυξάνουν την επιφάνεια διάχυσης της θερμότητας.
  • Με πυρήνα με ελικοειδή πτερύγια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η διάταξη των σωλήνων είναι εν σειρά και ανάμεσά τους, βρίσκονται τα κυματοειδής πτερύγια, τα οποία βελτιστοποιούν την κίνηση της ροής του αέρα που περνάει από το ψυγείο.

Τα συγκεκριμένα τμήματα, στους καταλόγους, διαφοροποιούνται μεταξύ τους και ως προς το μήκος, το πλάτος και το ύψος τους. Συνήθως, τα τμήματα που είναι τοποθετημένα στα φορτηγά διαθέτουν πιο μεγάλες διαστάσεις και βάρος, συγκρινόμενα με τα ψυγεία κινητήρα των επιβατικών αυτοκινήτων.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Το ψυγείο ενδέχεται να χάσει την ακεραιότητά του, π.χ. ως συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Ενδέχεται, επίσης, να υποστεί και βλάβη λόγω διάβρωσης, από την έκθεσή του στο ψυκτικό υγρό ή σε κάποιο λανθασμένο καθαριστικό προϊόν. Σε πολλές περιπτώσεις, επίσης, διαταράσσεται η κυκλοφορία του ψυκτικού υγρού, λόγω της ρύπανσης του ψυγείου από διαφόρων ειδών επικαθίσεις, όπως και από την απρόσεκτη χρήση στεγανοποιητικών.

Πώς θα εντοπίσετε τυχόν βλάβες

Η κακή κατάσταση του τμήματος, ενδέχεται να υποδειχθεί από το δείκτη θερμοκρασίας του ψυκτικού. Εκτός από αυτό, τυχόν διαρροή αντιψυκτικού, αν διαταραχθεί η ακεραιότητά του, τις περισσότερες φορές, συνοδεύεται από χαρακτηριστική μυρωδιά στην καμπίνα ή στην περιοχή της μονάδας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ελέγξτε οπτικά το ψυγείο κινητήρα του φορτηγού σας για τυχόν βλάβες και διαρροές. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να απαιτήσει την αποσυναρμολόγηση των τμημάτων που είναι τοποθετημένα κοντά του. Αυτή η εργασία είναι προτιμότερο να γίνεται από τους ειδικούς στην συντήρηση φορτηγών, οι οποίοι θα ελέγξουν και θα αλλάξουν το προβληματικό τμήμα, εφόσον είναι αναγκαίο.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Για την οικονομική επισκευή του φορτηγού σας, παραγγείλτε όλα τα αναγκαία ανταλλακτικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC. Κάνουμε τακτικά προσφορές, οπότε θα μπορέσετε να αγοράσετε ένα ψυγείο κινητήρα και άλλα ανταλλακτικά για το φορτηγό σας στην καλύτερη τιμή. Αν έχετε ανάγκη από βοήθεια για να επιλέξετε προϊόν από τον κατάλογό μας, ελάτε σε επαφή με το ειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών μας, μέσω της ηλεκτρονικής μας συνομιλίας.