Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   Είδη
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αερόσουστα για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Αερόσουστα για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Αερόσουστα για φορτηγά
  • Αγοράστε Αερόσουστα φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
  • Φορτηγων Αερόσουστα πάντα σε χαμηλές τιμές
    Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κατάλογος Αερόσουστα για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Αερόσουστα για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Αερόσουστα για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερο
Αερόσουστα για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας
Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Αερόσουστα μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Αερόσουστα σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Τα επιβατικά αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με πνευματική ανάρτηση (ανάρτηση αέρος) μόνον όταν υπάγονται στην κατηγορία πολυτελείας. Τα φορτηγά, όμως, είναι εφοδιασμένα σε μεγάλο ποσοστό με αυτή. Διαθέτει σχετικά ελαφρύ βάρος και συνδράμει στην άνετη οδήγηση. Επίσης, το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης της απόστασης από το πάτωμα του αμαξώματος ή της καρότσας έως την επιφάνεια του δρόμου. Με τον τρόπο αυτό, απλοποιείται πολύ η διαδικασία φορτώματος του φορτηγού. Συνήθως, τα φορτηγά, εξοπλίζονται με τμήματα μονού κυκλώματος.

Είδη

Στη συγκεκριμένη μονάδα, γίνεται χρήση διαφόρων ειδών τμημάτων:

  • Με διαφοροποιούμενο εύρος αποτελεσματικότητας. Ρυθμίζεται μέσω της μετατόπισης των φλαντζών των ρουλεμάν.
  • Με σταθερό εύρος αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για τμήματα τύπου εμβόλου.

Οι συγκεκριμένες κατασκευές έχουν τη δυνατότητα να τοποθετηθούν και στους δυο άξονες, όμως, στα φορτηγά, η οπίσθια πνευματική ανάρτηση είναι πιο διαδεδομένη από ό,τι η εμπρόσθια.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Δεν υφίστανται συγκεκριμένες περίοδοι αντικατάστασης των τμημάτων. Απλά αντικαθίστανται όταν οι πνευματικοί κύλινδροι χάσουν την ακεραιότητά τους, λόγω της λειαντικής φθοράς. Κάτι τέτοιο προκύπτει εξαιτίας της συνεχούς επαφής της λειτουργικής επιφάνειας με άμμο ή βρωμιά. Μια ακόμα κοινή βλάβη είναι και το χάλασμα των τμημάτων του συμπιεστή, έπειτα από μακρόχρονη διαρκή λειτουργία.

Πώς θα εντοπίστε τυχόν βλάβες της πνευματικής ανάρτησης

Οι δυσλειτουργίες μπορούν να εντοπιστούν με βάση τις ενδείξεις της σχετικής λυχνίας στον πίνακα οργάνων. Επίσης, κατά τη στάθμευση, το αμάξωμα θα χαμηλώνει συχνά από την πλευρά του ενός από τους δυο τροχούς. Αν ο συμπιεστής έχει πρόβλημα, ενδέχεται να παράγει εξωτερικούς ήχους όταν λειτουργεί ή να χρειάζεται πιο πολύ χρόνο από τον κανονικό για να φτάσει στην απαιτούμενη πίεση. Δεν απαιτείται πάντα η αντικατάσταση ολόκληρης της μονάδας. Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι εφικτή η επισκευή μόνον των προβληματικών τμημάτων. Για τυχόν επισκευές, είναι προτιμότερο να απευθύνεστε στους ειδικούς κάποιου συνεργείου.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Επιθυμείτε να αγοράστε πνευματική ανάρτηση ή άλλα ανταλλακτικά για το φορτηγό σας; Στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος AUTODOC, θα βρείτε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών. Οι προσιτές τιμές μας θα συνδράμουν στη μείωση του κόστους σας. Προτιμήστε να κάνετε τις αγορές σας κατά τη διάρκεια των προσφορών μας. Παρέχουμε στους πελάτες μας τακτικές εκπτώσεις, οι οποίες τους επιτρέπουν να αγοράζουν υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά σε χαμηλές τιμές. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους ειδικούς της εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω ηλεκτρονικής συνομιλίας ή τηλεφώνου.

loader Παρακαλώ , περιμένετε...