Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   Είδη
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αφυγραντήρας για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Αφυγραντήρας για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Αφυγραντήρας για φορτηγά
  • Αγοράστε Αφυγραντήρας φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
  • Φορτηγων Αφυγραντήρας πάντα σε χαμηλές τιμές
    Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κατάλογος Αφυγραντήρας για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Αφυγραντήρας για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Αφυγραντήρας για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερο
Αφυγραντήρας για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας
Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Αφυγραντήρας μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Αφυγραντήρας σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Στα φορτηγά, αντίθετα από τα επιβατικά αυτοκίνητα, γίνεται συνήθως χρήση συστημάτων πνευματικής πέδησης (αέρος). Το φίλτρο αέρα ξηραντήρα αποτελεί τμήμα του συγκεκριμένου συστήματος. Απομακρύνει την υγρασία από τον αέρα, ο οποίος εισέρχεται από το συμπιεστή. Έτσι, μειώνονται οι ζημιές λόγω διάβρωσης των τμημάτων και, συνεπώς, η ακριβή επισκευή τους.

Είδη φίλτρου αέρα ξηραντήρα για φορτηγά

Το βασικό στοιχείο του συγκεκριμένου τμήματος, είναι η αντικαταστάσιμη κασέτα του φίλτρου αέρα ξηραντήρα για φορτηγά. Πρόκειται για ένα δοχείο γεμάτο με ένα κοκκώδες υλικό που απορροφά την υγρασία. Το υλικό αυτό ενδέχεται να είναι:

  • Ζεόλιθος. Διατηρεί τις ιδιότητές του κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Σιλικαζέλ (Τζελ πυριτίου). Αυτοί οι κόκκοι, έχουν ανθεκτικότητα στις μηχανικές βλάβες.

Με βάση το αν έχουν πρόσθετα, τα ανταλλακτικά ενδέχεται να είναι:

  • Με διαχωριστή λαδιού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι διαθέσιμα δυο φίλτρα μέσα στο ίδιο περίβλημα. Το ένα από αυτά χρησιμεύει στην απομάκρυνση των ρυπογόνων ουσιών από τον αέρα, πριν αυτός μπει στον αφυγραντήρα. Έτσι, μειώνεται αρκετά η πιθανότητα να δυσλειτουργήσουν τα τμήματα του συστήματος πέδησης, επιφέροντας τη μείωση του κόστους συντήρησης.
  • Κλασικά. Πραγματοποιούν μόνο την άμεση λειτουργία τους. Είναι τα πλέον δημοφιλή και συνήθως, πουλιούνται σε χαμηλή τιμή.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Με την πάροδο του χρόνου, προκύπτει απώλεια της ικανότητας του υλικού στην απορρόφηση της υγρασίας, γεγονός το οποίο προκαλείται λόγω της συσσώρευσης άφθονου υγρού όταν λειτουργεί. Αν παγώσει τη χειμερινή περίοδο, ο ξηραντήρας αέρα ενδέχεται να χαλάσει. Αυτό προκύπτει σε περίπτωση που η θέρμανση δεν είναι ενεργοποιημένη.

Συχνά, η λειτουργία του υλικού διακόπτεται, λόγω της λίπανσης των κόκκων. Αυτό οφείλεται στην απελευθέρωση μεγαλύτερης ποσότητας λαδιού από το συμπιεστή.

Το φίλτρο αέρα ξηραντήρα για φορτηγά, ενδέχεται να χαλάσει εξαιτίας του σπασίματος της βαλβίδας ελέγχου. Το συγκεκριμένο τμήμα, προωθεί τον αποξηραμένο αέρα από το υλικό στους δέκτες. Παραδείγματος χάρη, τυχόν φράξιμο της βαλβίδας ενδέχεται να οφείλεται σε δυσλειτουργία του συμπιεστή.

Πώς θα εντοπίστε τυχόν βλάβες

Η ανάγκη τοποθέτησης μιας καινούριας κασέτας ενδέχεται να γίνει κατανοητή από το συμπύκνωμα στον δέκτη. Για να το τσεκάρετε αυτό, ανοίξτε την αντίστοιχη βαλβίδα αποστράγγισης, με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ο δέκτης θα πρέπει να περνά από έλεγχο κάθε μέρα και το υλικό πλήρωσης να αλλάζεται το λιγότερο μια φορά ετησίως, πριν μπει ο χειμώνας. Η μονάδα διαχωρισμού της υγρασίας αλλάζεται, συνήθως, αν χαλάσει η βαλβίδα της.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Χρειάζεται να αγοράστε ένα φίλτρο ξηραντήρα αέρα για το φορτηγό σας, ή μια κασέτα; Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στο κατάστημα AUTODOC σήμερα και θα φροντίσουμε για την ταχύτατη παράδοσή της. Έχετε ανάγκη από βοήθεια στο να επιλέξετε ανταλλακτικό από τον κατάλογο; Οι έμπειροι ειδικοί μας, με χαρά θα σας συμβουλεύσουν. Αναζητάτε την ευκαιρία να αγοράστε ένα κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικό σε οικονομική τιμή; Κάντε αγορές κατά τη διάρκεια των προσφορών μας!

loader Παρακαλώ , περιμένετε...