Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   Είδη
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Ακραξόνιο / εξαρτήματα για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Ακραξόνιο / εξαρτήματα για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Ακραξόνιο / εξαρτήματα για φορτηγά
  • Αγοράστε Ακραξόνιο / εξαρτήματα φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
  • Φορτηγων Ακραξόνιο / εξαρτήματα πάντα σε χαμηλές τιμές
    Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κατάλογος Ακραξόνιο / εξαρτήματα για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Ακραξόνιο / εξαρτήματα για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Ακραξόνιο / εξαρτήματα για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερα
Ακραξόνιο / εξαρτήματα για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας
Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Ακραξόνιο / εξαρτήματα μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Ακραξόνιο / εξαρτήματα σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Το μουαγιέ του φορτηγού αποτελεί ένα αναγκαίο τμήμα της εμπρόσθιας ανάρτησης, η κατάσταση του οποίου επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη διαχείριση του οχήματος. Το συγκεκριμένο τμήμα αποσκοπεί στην περιστροφή των τροχών υπό ορισμένη γωνία.

Είδη

Τα τμήματα στους καταλόγους, ποικίλλουν αναμεταξύ τους ως προς την πλευρά τοποθέτησης και το υλικό τους. Μπορεί να είναι κατασκευασμένα από:

  • χυτοσίδηρο.
  • χάλυβα.

Αντίθετα από τα φορτηγά, ο σχεδιασμός του μουαγιέ των επιβατικών αυτοκινήτων είναι αρκετά πιο πολύπλοκος. Για τα φορτηγά, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλτε το συγκεκριμένο ανταλλακτικό ως ολοκληρωμένη μονάδα ή σε ξεχωριστά τμήματά, π.χ. βάση ή φλάντζα.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Οι κατασκευαστές δεν ορίζουν επακριβείς περιόδους αντικατάστασης. Συνήθως, το τμήμα θα πρέπει να αντικαθίσταται εφόσον είτε το ίδιο, είτε η βάση του, έχουν παραμορφωθεί ή αποκτήσει ρωγμές. Επίσης, ενδέχεται να προκύψουν βλάβες στο περίβλημα των ρουλεμάν. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν εξαιτίας της τριβής, της φθοράς λόγω γήρανσης τους υλικού, τυχόν κρούσης σε κάποιο ατύχημα ή αν το όχημα χρησιμοποιείται σε εκτός δρόμου συνθήκες. Το σπείρωμα του τμήματος μπορεί να χαλάσει λόγω της μη τήρησης της απαραίτητης ροπής σύσφιξης κατά την τοποθέτησή του. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που το τμήμα χαλάει τελείως. Αν γίνει αυτό θα οφείλεται τις περισσότερες φορές, σε λανθασμένη επισκευή, δηλαδή στην επισκευή των ραγισμάτων του με συγκόλληση.

Πώς θα εντοπίσετε τυχόν βλάβες

Πρόκειται για ένα τμήμα με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, το οποίο δεν απαιτεί συχνούς ελέγχους. Αν υπάρξει ανάγκη συντήρησης θα το καταλάβετε από τα χτυπήματα στην εμπρόσθια ανάρτηση, την κακή ικανότητα ελιγμών του οχήματος και την πρόωρη φθορά των ελαστικών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ελάτε σε επαφή με κάποιον επαγγελματία όσο πιο γρήγορα μπορείτε, διότι η περιορισμένη ικανότητα ελιγμών ενδέχεται να προκαλέσεις κάποιο σοβαρό ατύχημα. Δεν απαιτείται η παράλληλη αγορά του αριστερού και του δεξιού μουαγιέ του οχήματος: είναι αρκετή η αντικατάσταση αυτού που παρουσιάζει το πρόβλημα.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να αγοράστε ένα μουαγιέ το οποίο να συνάδει με όλες τις παραμέτρους του φορτηγού σας. Εκτός από αυτό, προσφέρουμε φτηνά αμορτισέρ, αντιστρεπτικές δοκούς, ψαλίδια ανάρτησης και πλήθος άλλων ανταλλακτικών. Εάν δώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία κατά τη διάρκεια κάποιας προσφοράς, θα μπορέσετε να αγοράστε πιο πολλά πράγματα με το ίδιο ποσό χρημάτων. Μη χάστε τη δυνατότητα να μειώσετε το κόστος των επισκευών σας!

loader Παρακαλώ , περιμένετε...