Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων για φορτηγά
 • Αγοράστε Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
  Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
Κατάλογος Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερα

Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Λάδι κιβωτίου ταχυτήτων σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Η χρήση των λαδιών του κιβωτίου ταχυτήτων (μετάδοσης), αποσκοπεί στη λίπανση των γραναζιών του μειωτήρα, των διαφορικών και των υπόλοιπων τμημάτων του κιβωτίου ταχυτήτων των φορτηγών. Δημιουργούν στην επιφάνεια των τμημάτων, ένα φιλμ λαδιού, το οποίο τους παρέχει προστασία από το μπλοκάρισμα, τη διάβρωση και τα υπερβολικά φορτία. Παράλληλα, τα συγκεκριμένα λιπαντικά μειώνουν τους κραδασμούς και το θόρυβο, τις θερμοκρασίες και τη φθορά των εξαρτημάτων που υπόκεινται σε τριβή.

Είδη λαδιών για φορτηγά

Με βάση την εφαρμογή τους, διατίθενται λάδια για:

 • χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά.
 • αυτόματα κιβώτιο ταχυτήτων.

Με βάση τη σύνθεσή τους:

 • Ορυκτά. Δημιουργούν ένα παχύ φιλμ λαδιού, ακόμη και υπό συνθήκες υψηλών πιέσεων και δεν περιέχουν βλαβερές χημικές ενώσεις. Είναι φτηνά, αλλά υποδεικνύουν αρκετά υψηλή κατανάλωση και μικρή διάρκεια ζωής.
 • Συνθετικά. Η χρήση τους μπορεί να γίνει σε μια μεγάλη γκάμα θερμοκρασιών, μιας και δεν αλλάζει σε μεγάλο βαθμό το ιξώδες τους ούτε στις υψηλές, αλλά ούτε και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Ένα ακόμη πλεονέκτημά τους είναι η αντοχή τους στη διάβρωση. Στα μειονεκτήματά τους, περιλαμβάνονται ο υψηλός βαθμός ρευστότητας, χάρη στον οποίο ενδέχεται να εμφανιστούν διαρροές λαδιού από τις φλάντζες.
 • Ημισυνθετικά. Αποτελούν μια μίξη ορυκτών και συνθετικών βάσεων και αποτελούν τη βέλτιστη δυνατή εναλλακτική, με βάση τη σχέση τιμής και ποιότητας. Η χρήση των συγκεκριμένων λαδιών, γίνεται στα κιβώτια υψηλής αντοχής των φορτηγών, τα οποία λειτουργούν υπό αντίξοες συνθήκες.

Με βάση το ιξώδες τους, διατίθενται θερινά, χειμερινά και όλων των εποχών λάδια. Διαθέτουν διαφορετική ποσότητα και τύπο προσθέτων, τα οποία επιτρέπουν τη σταθεροποίηση των λειτουργικών τους χαρακτηριστικών στις απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας και ελαχιστοποιούν το σχηματισμό επικαθίσεων. Τα χειμερινά λάδια διαθέτουν, συνήθως, διάφορες τιμές χαμηλότερης θερμοκρασίας λειτουργίας. Μπορούν να διαθέτουν παραδείγματος χάρη τιμές, όπως -40, -26 ή -12 ° C. Τα πρόσθετα που διαθέτουν ενδέχεται να είναι για:

 • μείωση των τριβών.
 • κατασταλτικά, τα οποία βελτιώνουν το ιξώδες.
 • αντιδιαβρωτικά.

Χαρακτηριστικά χρήσης

Όσο περνάει ο καιρός, τα λάδια χάνουν τις λιπαντικές τους ιδιότητες, εξαιτίας της οξείδωσης και της ανάμιξής τους με τα προϊόντα της φθοράς των δίσκων και των άλλων τμημάτων της μονάδας. Η αλλαγή των λαδιών ορίζεται χρονικά από τον κατασκευαστή του οχήματος. Τα λάδια για τα επιβατικά αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, θα πρέπει να αλλάζονται κάθε 30 με 40 χιλιάδες χιλιόμετρα και σε αυτά με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, κάθε 50 με 75 χιλιάδες χιλιόμετρα. Τα διαστήματα συντήρησης για τα φορτηγά είναι ευρύτερα. Ορίζονται από τον κατασκευαστή για κάθε όχημα ξεχωριστά και αναγράφονται στο τεχνικό εγχειρίδιο του οχήματος

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα τεχνικών υγρών. Ο φιλικός προς το χρήστη κατάλογός μας, θα σας επιτρέψει να βρείτε με ευκολία το προϊόν που έχετε ανάγκη. Παράλληλα, οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές και σας παρέχουμε συχνές προσφορές και τη δυνατότητα δωρεάν αποστολής. Παραγγείλτε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα μας σήμερα και αγοράστε λάδια μετάδοσης και πλήθος άλλων προϊόντων για την επισκευή και τη συντήρηση φορτηγών, σε οικονομικές τιμές.