Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   Είδη
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Αντιψυκτικό για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Αντιψυκτικό για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Αντιψυκτικό για φορτηγά
  • Αγοράστε Αντιψυκτικό φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
  • Φορτηγων Αντιψυκτικό πάντα σε χαμηλές τιμές
    Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κατάλογος Αντιψυκτικό για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Αντιψυκτικό για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Αντιψυκτικό για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Αντιψυκτικό για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας
Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Αντιψυκτικό μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Αντιψυκτικό σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Το αντιψυκτικό χρησιμεύει στο σύστημα ψύξης του κινητήρα του φορτηγού. Η κυκλοφορία του γίνεται μέσω ειδικών αγωγών που είναι συνδεδεμένοι με το ψυγείο. Η αναγκαία πίεση στο σύστημα διατηρείται με τη βοήθεια μιας αντλίας. Το υγρό χαρακτηρίζεται από χαμηλό σημείο παγώματος και υψηλό σημείο βρασμού.

Είδη αντιψυκτικού για φορτηγά

Στους καταλόγους των κατασκευαστών, περιλαμβάνονται υγρά με διαφόρων ειδών πρόσθετα. Ο διαχωρισμός τους γίνεται με βάση τη γενικά αποδεκτή ταξινόμηση της Αμερικανικής General Motors Corporation:

  • G11 (υβριδικά). Πέραν τον οργανικών, περιέχουν και μια βασική σειρά από ανόργανα πρόσθετα. Χρησιμοποιούνται ως ψυκτικό μέσο στα επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά και στα επαγγελματικά οχήματα, και διαθέτουν φθηνή τιμή. Συνήθως, έχουν πράσινο χρώμα και αντέχουν 3 έτη ή 90.000 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο.
  • G12 (καρβοξυλικά). Τα συγκεκριμένα αντιψυκτικά για επαγγελματικά οχήματα εμπεριέχουν οργανικά πρόσθετα: καρβοξυλικό άλας και αιθυλενογλυκόλη. Η χρήση τους γίνεται, κυρίως, στα μεγάλου τονάζ φορτηγά, μιας και διασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ψύξη. Στις πιο πολλές περιπτώσεις, τα συγκεκριμένα υγρά έχουν κόκκινο χρώμα και ανθεκτικότητα στη διάβρωση. Ο κύκλος ζωής των συγκεκριμένων υγρών ανέρχεται στα 5 έτη ή τα 150.000 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο.
  • G13 (οργανικών προσθέτων). Το κύριο συστατικό τους είναι η προπυλενογλυκόλη που αντίθετα από την αιθυλενογλυκόλη, αποσυντίθεται γρήγορα στην ατμόσφαιρα. Αυτού του είδους τα υγρά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μπορεί να έχουν κίτρινο ή ιώδες χρώμα. Ο κύκλος ζωής τους ανέρχεται στα 150.000 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο, ή στα 4 με 5 έτη.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να αγοράστε και συμπυκνωμένο ψυκτικό υγρό, το οποίο αραιώνεται με απεσταγμένο νερό προτού χρησιμοποιηθεί.

Τα χαρακτηριστικά χρήσης του αντιψυκτικού για φορτηγά

Απαιτείται να γίνεται χρήση υγρών της ίδιας μάρκας και του ίδιου είδους, αλλά και να μην αναμιγνύονται προϊόντα διαφορετικού είδους. Αν είναι αναγκαίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρόμετρο, ένα εργαλείο δηλαδή, το οποίο υπολογίζει την πυκνότητα των υγρών ουσιών.

Αφού αλλάξετε αντιψυκτικό, θα πρέπει να σημειώσετε οπωσδήποτε την ημερομηνία της αντικατάστασης και να ακολουθήσετε, στη συνέχεια, τις συστάσεις του κατασκευαστή. Αν η χρήση του φορτηγού είναι έντονη, θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά την περιεκτικότητα του υγρού. Αν γίνει ζελατινώδες με ανομοιογενή σωματίδια στην επιφάνειά του, θα πρέπει να το αλλάξετε και πάλι. Επίσης, η απώλεια των ιδιοτήτων θα γίνει εμφανής από τις επικαθίσεις στο κάτω μέρος του δοχείου διαστολής και από την καφέ απόχρωση που θα πάρει το υγρό. Στις παραπάνω περιπτώσεις, η συντήρηση δεν μπορεί να αναβληθεί. Το να αγοράσετε καινούριο αντιψυκτικό, θα σας έρθει πολύ οικονομικότερο από το να επισκευάσετε τον κινητήρα μετά από υπερθέρμανση.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Επιθυμείτε να αγοράσετε αντιψυκτικό για φορτηγά και άλλου είδους τεχνικά υγρά, σε οικονομικές τιμές; Τσεκάρετε το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC. Κάνουμε συχνές προσφορές, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε να αγοράστε οτιδήποτε έχετε ανάγκη σε φθηνές τιμές. Εάν χρειάζεται, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε συμβουλές από τους ειδικούς της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών μας, οι οποίοι θα συνδράμουν πάντα με χαρά στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος. Κάντε την παραγγελία σας σήμερα και θα κανονίσουμε την παράδοσή της σε χρόνο μηδέν!

loader Παρακαλώ , περιμένετε...