Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Σωλήνες εξάτμισης για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Σωλήνες εξάτμισης για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Σωλήνες εξάτμισης για φορτηγά
  • Αγοράστε Σωλήνες εξάτμισης φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
Κατάλογος Σωλήνες εξάτμισης για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Σωλήνες εξάτμισης για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Σωλήνες εξάτμισης για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερα

Σωλήνες εξάτμισης για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Σωλήνες εξάτμισης μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Σωλήνες εξάτμισης σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Οι σωλήνες και τα σπιράλ της εξάτμισης των φορτηγών είναι αναγκαία για την εκκένωση των καυσαερίων. Επίσης, μειώνουν το επίπεδο θορύβου και τις δονήσεις του κινητήρα.

Είδη σπιράλ εξάτμισης φορτηγών

Συνήθως, τα σπιράλ της εξάτμισης διαθέτουν ένα σκληρό και ανθεκτικό τριπλό πλέγμα. Στους καταλόγους των κατασκευαστών, περιλαμβάνονται προϊόντα τα οποία διαφοροποιούνται ως προς το είδος της εσωτερικής τους επίστρωσης:

  • Interlock (ενισχυμένα). Διαθέτουν στο εσωτερικό τους μέρος εύκαμπτες παράλληλες πλάκες. Τα τμήματα αυτά ξεχωρίζουν για την μεγάλη τους ανθεκτικότητα.
  • Interbraid. Στο εσωτερικό τους, η πλέξη τους βρίσκεται υπό γωνία. Διαθέτουν φτηνή τιμή, όμως χαλούν γρηγορότερα.

Τα συγκεκριμένα τμήματα μπορεί να είναι φτιαγμένα από:

  • Χάλυβα. Είναι σχετικά φτηνά.
  • Ανοξείδωτο ατσάλι. Έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Είδη σωλήνων εξάτμιση φορτηγών

Τα συγκεκριμένα τμήματα διαφοροποιούνται ως προς το σχεδιασμό τους:

  • Σωλήνες. Εγκαθίστανται επακριβώς πίσω από την πολλαπλή εξαγωγής και έχουν αντοχή στις θερμοκρασίες πάνω από 600 °C.
  • Σύνδεσμοι. Εγκαθίστανται ανάμεσα σε άλλα μέρη του συστήματος της εξάτμισης.
  • Τελικά. Βγαίνουν από τον σιγαστήρα και χρησιμοποιούνται για τη διάλυση των καυσαερίων. Απαιτείται να προεξέχουν από το αμάξωμα κατά 3 με 5 εκ., όταν τα φορτηγά μεταφέρουν επιβάτες.

Στα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τμήματα με διαφορετικό μήκος και διάμετρο. Όσο πιο μεγάλη είναι η διάμετρός τους, τόσο πιο μικρή είναι η ταχύτητα ροής των καυσαερίων. Επισημαίνεται ότι τα τμήματα για επαγγελματικά οχήματα διαθέτουν πιο μεγάλες διαστάσεις από ό,τι οι σωλήνες της εξάτμισης των επιβατικών αυτοκινήτων.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Ο κύκλος ζωής των συγκεκριμένων τμημάτων δεν είναι καθορισμένος, αλλά απαιτείται η αντικατάστασή τους εφόσον υποστούν βλάβη. Κατά κανόνα, τα σπιράλ φθείρονται πιο γρήγορα από ό,τι οι συνηθισμένοι σωλήνες. Οι μικρές κινήσεις του κινητήρα και η φθορά των βάσεων τους ευθύνονται για τη φθορά τους. Τα συγκεκριμένα τμήματα χαρακτηρίζονται, επίσης, επιρρεπή στις μηχανικές βλάβες. Παραδείγματος χάρη, ενδέχεται να πάθουν μηχανικές βλάβες, αν χτυπήσουν σε κάποια πέτρα ή αν το όχημα περάσει πάνω από κάποιο μεγάλο εμπόδιο. Τα συγκεκριμένα τμήματα ενδέχεται επίσης να διαβρωθούν, αν είναι εκτεθειμένα σε υψηλή υγρασία.

Πώς θα εντοπίσετε τυχόν βλάβες

Αν ακούγεται παράξενος θόρυβος όταν λειτουργεί ο κινητήρας και ο ήχος του κινητήρα είναι δυνατότερος από ό,τι συνήθως, τότε τα τμήματα αυτά θα πρέπει να αλλαχτούν. Ένα ακόμα σημάδι αποτελεί και η μυρωδιά καυσαερίων μέσα στην καμπίνα. Δεν θα πρέπει να καθυστερείτε την αλλαγή των προβληματικών τμημάτων: εκτός από το θόρυβο και την αρνητική επίδραση των χημικών ουσιών των καυσαερίων, ενδέχεται να προκληθεί και μείωση της ισχύος του κινητήρα, με συνέπεια την αύξηση της κατανάλωσης καυσίμων.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Στο κατάστημά μας, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε σωλήνες και σπιράλ εξάτμισης για επαγγελματικά οχήματα, ηλεκτρονικά και με ευνοϊκούς όρους. Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας, θα σας βοηθήσει με ευχαρίστηση να διαλέξετε τα προϊόντα που χρειάζεστε. Ρωτήστε τους για τις ενεργές σήμερα προσφορές και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα. Κάντε αγορές στο AUTODOC και επισκευάστε και συντηρήστε το όχημά σας δίχως περιττές δαπάνες!