Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου για φορτηγά

Επιλέξτε το επαγγελματικό σας όχημα
Για να βρείτε Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου για φορτηγά και άλλα επαγγελματικά οχήματα και να διασφαλίσετε την πλήρη συμβατότητά τους, παρακαλούμε επιλέξτε το μοντέλο πιο κάτω.
1
2
3
Πρόσθετες πληροφορίες
Παραγγείλτε οικονομικά Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου για φορτηγά
  • Αγοράστε Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου φορτηγών φθηνά, με δικαίωμα επιστροφής εντός 200 ημερών
    Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
Κατάλογος Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου για φορτηγά – επιλέξτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC

Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου για ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες φορτηγών

Υψηλής ποιότητας Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου για επαγγελματικά οχήματα: ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ μάρκες

Περισσότερα

Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου για φορτηγά: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε Φίλτρο αέρα εσωτερικού χώρου σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο φορτηγό ή το επαγγελματικό σας όχημα.

Τα φίλτρα καμπίνας για φορτηγά διασφαλίζουν τον καθαρισμό του αέρα, ο οποίος διέρχεται από τις οπές εξαερισμού, από τη σκόνη του δρόμου που είναι άφθονη ιδίως σε χωματόδρομους και στις άκρες τους οδοστρώματος. Επιπλέον, δεν αφήνει να εισέλθουν οι επιβλαβείς χημικές ουσίες τις οποίες περιέχουν τα καυσαέρια, η γύρη και τα άλλου είδους αλλεργιογόνα, στο εσωτερικό της καμπίνας.

Είδη φίλτρων καμπίνας για φορτηγά

Τα φίλτρα στους καταλόγους των κατασκευαστών, ενδέχεται να διαθέτουν διαφορετικά στοιχεία φιλτραρίσματος:

  • Από χαρτί. Παρέχουν προστασία μόνον από τη σκόνη και την αιθάλη και είναι σχετικά φτηνά.
  • Από άνθρακα. Αποτρέπουν τη διείσδυση της σκόνης, των τοξικών ενώσεων βενζολίου και φαινόλης και των οξειδίων αζώτου και θείου μέσα στην καμπίνα. Απομακρύνουν επίσης με αποτελεσματικότητα τις άσχημες μυρωδιές. Έχουν, ωστόσο, ακριβότερη τιμή από αυτά με στοιχείο φιλτραρίσματος από χαρτί.

Ανάλογα με τη μέθοδο καθαρισμού, τα φίλτρα ενδέχεται να είναι:

  • Μηχανικά. Απομακρύνουν τα μεγάλου μεγέθους σωματίδια βρωμιάς.
  • Προσρόφησης. Διαθέτουν μια επιπλέον στρώση, συνήθως φτιαγμένη από ενεργό άνθρακα, που απορροφά τα αέρια και τις άσχημες μυρωδιές.
  • Ηλεκτροστατικά. Χάρη στο ηλεκτρισμένο φίλτρο τους, τραβούν και συλλαμβάνουν ακόμη και τα μικρότερου μεγέθους σωματίδια. Τα συγκεκριμένα φίλτρα παρέχουν υψηλή απόδοση.

Όπως και τα στοιχεία φιλτραρίσματος των επιβατικών αυτοκινήτων, έτσι και τα φίλτρα των φορτηγών ενδέχεται να ποικίλουν ως προς το σχήμα και το πάχος του περιβλήματός τους.

Δυσλειτουργίες και αίτια

Όταν λειτουργεί το όχημα, η επιφάνεια λειτουργίας του τμήματος φράζει αναπόφευκτα, ιδίως όταν εκτίθεται συχνά στο λάδι και το νερό. Η φυσιολογική περίοδος αντικατάστασης του είναι μια φορά κάθε χρόνο, πριν την καλοκαιρινή περίοδο. Αν το όχημα λειτουργεί συνεχώς σε περιοχές με σκόνη, η συγκεκριμένη χρονική περίοδος περιορίζεται στο μισό περίπου. Το περίβλημά τους ενδέχεται να χαλάσει εξαιτίας εσφαλμένης τοποθέτησης ή οδικού ατυχήματος.

Πώς θα εντοπίστε τυχόν ζημιές

Το βασικό σημάδι για την ανάγκη αλλαγής του φίλτρου καμπίνας του φορτηγού, αποτελούν οι άσχημες μυρωδιές μέσα στην καμπίνα, π.χ. η οσμή μούχλας. Η κατάσταση του τμήματος θα πρέπει επίσης να περνά από έλεγχο, εφόσον σχηματιστεί υγρασία στα παράθυρα ή σε ενδεχόμενη διακοπή της ροής του αέρα στο εσωτερικό της καμπίνας. Οι ρύποι και οι ζημιές εύκολα παρατηρούνται μέσω οπτικού ελέγχου. Και στις δυο περιπτώσεις, το τμήμα δεν επισκευάζεται, αλλά απαιτείται η αντικατάστασή του με ένα νέο.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Επιθυμείτε να αγοράστε ταχύτατα ένα φίλτρο καμπίνας για το φορτηγό σας και άλλα ανταλλακτικά; Αγοράστε τα από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC! Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας βοηθήσει με ευχαρίστηση να βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό, για να μπορέσει να σας αποσταλεί το συντομότερο δυνατό. Κατά τη διάρκεια των προσφορών, οι τιμές μας είναι απίστευτα χαμηλές. Επιλέξτε το AUTODOC και αγοράστε περισσότερα με λιγότερα χρήματα!